ValódiÉtekekBoltja

Aktuelle Seite: Home

Tejszìnes halas makaròni

Elkészítés

Az olajon gyorsan megfuttatjuk a zùzott fokhagymát, a darabokra vágott halakat,ès a tonhalat hozzáadjuk ès fûszerezzük. Kissè átforgatjuk nagy lángon majd felengedjük tejszìnnel ès forraljuk 10 percig. A bort beleöntjük ès mèg 2-3 percig fõzzük.Ez alatt a tèszta is kifõ, ès a sajtot is lereszeljük.
A kifõtt tèsztára öntjük a halas ragut, gyors mozdulatokkal összerázzuk, hogy ne essen szèt a halhùs, ès tálaljuk. Tetejère szòrjuk a sajtot. 
Jò ètvágyat!
Elkészitési idő: 25 perc

Hozzávalok

Hozzávalók: Pangazius halfilè egy szelet, tonhal darabok konzerv egy db, lazac 10-15 dkg, egy fej fokhagyma, 0,3 dl tejszìn, fehèrbors, sò, oregánò, kakukkfû, kevèske halak fûszerkeverèk, 1dl száraz fehèr bor, olivaolaj egy kanálnyi, reszelt parmezan sajt 10 dkg.
Kifõzõtt makaròni tèszta, fèl csomagbòl.
Read 3677 times

Über uns

Schon ab unserem Beginn in 2007 als Gemüse- und Fruchtladen entschieden wir uns den Bedürfnissen unserer Kunden kontinuierlich nachzukommen. Heutzutage erhält gesunde Ernährung immer mehr an Bedeutung, daher richten wir spezielle Aufmerksamkeit an die extra Qualität unserer Lebensmittel, aus zuverlässigen... weiter

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek