ValódiÉtekekBoltja

Aktuelle Seite: Home

Medvehagyma krémleves

Elkészítés

A vajat megolvasztjuk. Beletesszük a megmosott medvehagymát, kissé fonnyasztjuk. Felengedjük a tejszínnel, és turmixoljuk. Hozzáadjuk a sót borst,forráskor behabarjuk, hozzátesszük az alaplevet, vagy vizet és leveskockát, majd alaposan kiforraljuk.
Azonnal tálaljuk. Igazi friss tavaszi vitaminbomba leves, és nagyon finom!
Elkészitési idő: 20 perc

Hozzávalok

Hozzávalók: 2. csokor medvehagyma, 05. liter tejszín kevés, mokkás kanálnyi keményítő, vagy liszt a habaráshoz, 2 d. liter alaplé, vagy víz és leveskocka, ízlés szerint só, bors.
Tálaláskor pirított rozskenyérkockákat, és reszelt sajtot adunk hozzá.
Read 3486 times Last modified on Freitag, 25 April 2014 16:22
More in this category: Ananászos Csirkemell »

Über uns

Schon ab unserem Beginn in 2007 als Gemüse- und Fruchtladen entschieden wir uns den Bedürfnissen unserer Kunden kontinuierlich nachzukommen. Heutzutage erhält gesunde Ernährung immer mehr an Bedeutung, daher richten wir spezielle Aufmerksamkeit an die extra Qualität unserer Lebensmittel, aus zuverlässigen... weiter

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek