ValódiÉtekekBoltja

You are here: Home

Sonkás spárga

Elkészítés

A megtisztított, 2. cm. hosszúra vágott spárgát sós enyhén cukros vízben megfőzzük, a vajból liszttel nagyon világos rántást készítünk, felengedjük kevés spárga - főzővízzel, sűrű mártássá forraljuk és hozzáadjuk a leszűrt spárgát. A tűzről levéve, hozzákeverjük a tejfölt. Kivajazott tűzálló tálat kibéleljük a sonka szeletek egy részével, rásimítjuk a spárgát, befedjük a maradék sonkaszeletekkel, és tetejét sajttal meghintjük. Csak annyi időre toljuk a forró sütőbe, hogy a sajt ráolvadjon.
Elkészitési idő: 60. perc. kb.

Hozzávalok

Hozzávalók: 30. dkg.füstölt sonka
50. dkg. spárga.
3. dkg. vaj.
2. dkg. liszt
1. dl. tejföl, só, 5.dkg. reszelt sajt.
Read 2091 times

About us

We decided already at the start of our vegetable and fruit store back in 2007 to develop continuously our business according to our customers needs and demands. Nowadays healthy nutrition is gaining on importance, therefore we give special attention to the extra quality of our foods, selected from reliable... next

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek