Print this page

Fokhagymás kefìrben pácolt csirkemell falatkák

Elkészítés

A csirkemelleket kisebb darabokra vágjuk,kiklopfoljuk.A kefìrben elkeverjük a hozzávalòkat, ès rètegesen elhelyezzük a csirkemelleket ügyelve, hogy mindenhova jusson a pácbòl. Egy napig állni hagyjuk a hûtõben, majd bepanìrozzuk, ès kisütjük aranysárgára. Köretkènt burgonyapürët adunk. A fõtt burgonyához gyors mozdulatokkal adjuk hozzá a tejszìnt,tejfölt, sòt, ès amennyi tejet mèg felvesz .Jò ètvágyat!
Elkészitési idő: 45 perc

Hozzávalok

Hozzávalók: Csirkemell filèzve 2 db, egy fej fokhagyma, 0,5l kefìr, sültcsirkesò fûszerkeverèk egy kávèskanál, nèmi sò, lisztfèle, tojás, morzsa a panìrozáshoz, zsìradèk a sütèshez. Körethez 1,5 kg burgonya, 0.33l tejszìn, kanálnyi tejfõl,sò, tej amennyit a massza felvesz.
Read 3394 times Last modified on Friday, 25 April 2014 16:22