ValódiÉtekekBoltja

You are here: Home

Erdeigombás vörösboros vaddisznò pörkõlt házi tarhonyával

Elkészítés

A szalonnát kiolvasztjuk, benne a vágott hagymát ès kicsivel kèsõbb a paradicsom pürèt lepirìtjuk.A kockára vágott hùst megforgatjuk benne, majd hozzáadjuk a fûszereket, sòt, paprikát,fokhagymát, eleinte hagyjuk a levèben fõni, majd felengedjük, ès lassan fõzzük.
Mikor majdnem kèsz, akkor adjuk hozzá a gombát, az áfonya lekvárt,ès a bort.
Körethez a hagymát jòl lepirìtjuk a zsìrban, ès benne a tarhonyát is.Sòzzuk, paprikázzuk,felengedjük vìzzel,ès 10 percig forraljuk, majd fèlretesszük fedõvel.Tálalhatjuk, juhtùròs sztrapacskával is.
Elkészitési idő: 4 òra

Hozzávalok

Hozzávalók: Vaddisznò comb 2 kg, 0,6 kg hagyma, 0,30 kg füstölt mangalica szalonna, egy fej fokhagyma,egy evõkanál sûrìtett paradicsom, 2 db paprika, erdei gomba keverèk 0,6 kg, babèrlevèl 4db,sò, bors, fûszerpaprika, kömèny, boròkabogyò, kakukkfû, kevès vadak fûszerkeverèk, egy nagy evõkanál áfonyalekvár, 2dl száraz vörös bor.
A körethez, házi tarhonya, nèmi libazsìr, kis fej hagyma,sò, pici fûszerpaprika, vìz kètszeres mennyîsèg.
Read 2486 times

About us

We decided already at the start of our vegetable and fruit store back in 2007 to develop continuously our business according to our customers needs and demands. Nowadays healthy nutrition is gaining on importance, therefore we give special attention to the extra quality of our foods, selected from reliable... next

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek