ValódiÉtekekBoltja

You are here: Home

Disznòtoros bajor káposztaágyon sûlve

Elkészítés

A szalonnát kiolvasztjuk,hozzáadjuk a káposztát, a fûszereket, ès 30 percig pároljuk. Ekkor öntjük rá a bort,majd forrás után egy tepsibe halmozzuk. Egyenletesen eloszlatjuk,ès tetejère helyezzük a hurkákat,kolbászokat. Sütõben kb 20 percig sütjük. Ez idõ alatt a burgonyát hèjjában sòs vìzben megfõzzük.
Tálalásnál ügyeljünk, hogy káposztábòl,ès ìzlès szerint burgonyábòl arányosan jusson a disznòtoros mellè.
Jò ètvágyat!
Elkészitési idő: 1 ò

Hozzávalok

Hozzávalók: Hurka májas, vères, sütnivalò kolbász 1-1 pár, kovászolt káposzta egy kg vagy savanyù káposzta.
Babèrlevèl,nèmi fütölt hùsos szalonna,bors,egy dl fehèr száraz bor, nègy nagyobb burgonya, ha szüksèges.
Read 2307 times

About us

We decided already at the start of our vegetable and fruit store back in 2007 to develop continuously our business according to our customers needs and demands. Nowadays healthy nutrition is gaining on importance, therefore we give special attention to the extra quality of our foods, selected from reliable... next

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek