Elkészítés
A szalonnát kiolvasztjuk,hozzáadjuk a káposztát, a fûszereket, ès 30 percig pároljuk. Ekkor öntjük rá a bort,majd forrás után egy tepsibe halmozzuk. Egyenletesen eloszlatjuk,ès tetejère helyezzük a hurkákat,kolbászokat. Sütõben kb 20 percig sütjük. Ez idõ alatt a burgonyát hèjjában sòs vìzben megfõzzük.Tálalásnál ügyeljünk, hogy káposztábòl,ès ìzlès szerint burgonyábòl arányosan jusson a disznòtoros mellè.
Jò ètvágyat!
Elkészitési idő: 1 ò
Hozzávalok
Hozzávalók: Hurka májas, vères, sütnivalò kolbász 1-1 pár, kovászolt káposzta egy kg vagy savanyù káposzta.Babèrlevèl,nèmi fütölt hùsos szalonna,bors,egy dl fehèr száraz bor, nègy nagyobb burgonya, ha szüksèges.