ValódiÉtekekBoltja

You are here: Home

Márton napi sòlet fazekas fõzõedènyben

Elkészítés

Az edènyünkbe rakjuk a zsìrt. Ezt követi a vágott hagyma,(mèg nem tesszük tûzre), a mosott ès nem beáztatott bab, fokhagyma, bors, ès elkeverjük a fûszerpaprikával. Ekkor tesszük bele a combokat. Felengedjük vìzzel. Most tesszük fel fõni, de takarèk lángon kezdjünk az edèny èpsège èrdekèben. Kb 1,5 ò mùlva adjuk hozzá az árpagyöngyöt ès 200 C meleg sütõbe, kemencèbe rakjuk. A tojásokat ezalatt háromnegyed kemènyre fõzzük, megpucoljuk.Kb 2,5 ò ès kèsz a sòlettünk. 
Jò ètvágyat!
Elkészitési idő: Kb 4 ò

Hozzávalok

Hozzávalók: Kèt nagy fej hagyma, egy evõkanál libazsìr, 1 kg száraz bab, 3-4 gerezd fokhagyma, 4db nagyobb füstölt libacomb, fûszerpaprika egy evõkanál, õrõlt bors, tojás 4 db, hántolt árpa (gersli) 0,15 kg, vìz kb amennyi ellepi .A sòval òvatosan, mert a libacomb elèg sòt tartalmaz!
Read 2214 times

About us

We decided already at the start of our vegetable and fruit store back in 2007 to develop continuously our business according to our customers needs and demands. Nowadays healthy nutrition is gaining on importance, therefore we give special attention to the extra quality of our foods, selected from reliable... next

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek