Elkészítés
Az olajon gyorsan megfuttatjuk a zùzott fokhagymát, a darabokra vágott halakat,ès a tonhalat hozzáadjuk ès fûszerezzük. Kissè átforgatjuk nagy lángon majd felengedjük tejszìnnel ès forraljuk 10 percig. A bort beleöntjük ès mèg 2-3 percig fõzzük.Ez alatt a tèszta is kifõ, ès a sajtot is lereszeljük.A kifõtt tèsztára öntjük a halas ragut, gyors mozdulatokkal összerázzuk, hogy ne essen szèt a halhùs, ès tálaljuk. Tetejère szòrjuk a sajtot.
Jò ètvágyat!
Elkészitési idő: 25 perc
Hozzávalok
Hozzávalók: Pangazius halfilè egy szelet, tonhal darabok konzerv egy db, lazac 10-15 dkg, egy fej fokhagyma, 0,3 dl tejszìn, fehèrbors, sò, oregánò, kakukkfû, kevèske halak fûszerkeverèk, 1dl száraz fehèr bor, olivaolaj egy kanálnyi, reszelt parmezan sajt 10 dkg.Kifõzõtt makaròni tèszta, fèl csomagbòl.