ValódiÉtekekBoltja

You are here: Home

Kolozsvári hùsgombòcok

Elkészítés

A hùsokat ès szalonnát öszegyùrjuk a fûszerekkel,tojással, risszel,fele fokhagymával, fele vágott kaporral ès gombòcokat kèszìtünk belõle.
A káposzta felèt edènybe tesszük, bele rakjuk a gombòcokat ès a kolbászt fèlbe vágva, betakarjuk a maradèk káposztával babèrrlevèl,ès felengedjük teljesen vìzzel ,fõzzük kb 1,5 ò.A zsìradèkbòl, liszbõl,fokhagymábòl, fûszerpaprikábòl,tejfõlbõl rántást kèszìtünk, ès (ekkor èrdemes a gombòcokat kivenni) hozzáadagoljuk a káposztához,5 perc ès kèsz.
Jò ètvágyat!
Elkészitési idő: 2 ò

Hozzávalok

Hozzávalók: 2,5 kg kovászolt káposzta, vagy savanyù káposzta, 0,75 kg darált hùs, 0,35dkg füstölt darált tarja, 0,15 dkg füstölt darált szalonna, 0,15 dkg elõpárolt rizs, sò, òvatosan mert a füstölt hùsban is van elèg,babèrlevèl 4-5 db, bors fûszerpaprika 2 evõkanál kettè osztva, fele a gombòcba, fele a rántásba, kömèny, 0,5l tejföl, lisztfèle 2 evõkanál,fokhagyma egy fej, kapor egy csomag, egy tojás, egy kanál zsìradèk, egy szál füstölt kolbász.
Read 2386 times

About us

We decided already at the start of our vegetable and fruit store back in 2007 to develop continuously our business according to our customers needs and demands. Nowadays healthy nutrition is gaining on importance, therefore we give special attention to the extra quality of our foods, selected from reliable... next

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek