ValódiÉtekekBoltja

You are here: Home

Kemencès tùròs csusza

Elkészítés

A szalonnát felkockáccuk, zsìrjára pirìtjuk . A tèsztát sòs vìzben kifõzzük. A tùròt, tejföl háromnegyedèt, ès a kisült töpörtyût, nèmi zsìrral, összekeverjük.
A kifõtt tèsztával jòl elvegyìtjük a tùròs alapot, majd tûzállò edènybe halmozzuk. Kemencèbe, vagy elõmelegìtett sütõben, kb 220 fokon aranysárgára sütjük. Maradèk tejfölt a tálalásnál tesszük a tetejère.
Jò ètvágyat!
Elkészitési idő: 45 perc

Hozzávalok

Hozzávalók: 0,5 kg házi tùrò, egy nagy poharas tejföl, 0,25 kg füstölt szalonna, 0,25kg házi csusza tèszta, sò, vìz.
Read 2847 times

About us

We decided already at the start of our vegetable and fruit store back in 2007 to develop continuously our business according to our customers needs and demands. Nowadays healthy nutrition is gaining on importance, therefore we give special attention to the extra quality of our foods, selected from reliable... next

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek