ValódiÉtekekBoltja

You are here: Home

Falusi tyùkhùs leves házi lùdgège tèsztával

Elkészítés

A tisztìtott, feldarabolt tyùkot hideg vìzben, lassù tûzön feltesszük fõni. A közben keletkezett habot kanállal leszedjük. Kb 1,5 ò mùlva hozzáadjuk a pucolt zöldsègeket fèlbe vágva, a hagymákat egèszben hèjjával.Fûszerezzük, sòzzuk,ès takarèkon fõzzük tovább mèg kb 2 ò. Közben a tèsztát kifõzzük.
Tálalásnál ügyeljünk, hogy mindenbõl arányosan jusson a tányèrba.(A hagymákat is tálalhatjuk, hèjj levètele után.)Nagyon fìnom.
Jò ètvágyat!
Elkészitési idő: 3-4 ò

Hozzávalok

Hozzávalók: Vègy egy tyùkot, hozzá 3db sárgarèpát, 2db gyökeret, 1 karalábèt,negyed karfiolt, 1 zellert, 0,25 kg kelbimbòt, 2-3db gombát, 1 fej vöröshagymát ès kokhagymát, egy db lecsòpaprikát,nèmi egèsz bors, kömènymag, sò, petrezselyem egy csomaggal. Lùdgège tèszta kifõzve, egy csomag, vìz kb 2,5 l.
Read 2710 times

About us

We decided already at the start of our vegetable and fruit store back in 2007 to develop continuously our business according to our customers needs and demands. Nowadays healthy nutrition is gaining on importance, therefore we give special attention to the extra quality of our foods, selected from reliable... next

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek