ValódiÉtekekBoltja

You are here: Home

Ùjèvi lencsefõzelèk sült tarjával

Elkészítés

A tarját puhára fõzzük, fèlretesszük. A kihûlt tarját felszeleteljük, megkenjük egy kevès mustárral, fokhagymával, ès megsütjük. Ez idõ alatt a válogatott lencsèt puhára fõzzük a füstölt lèben a babèrlevèllel, citrommal, egèsz hagymával. Rántást kèszìtünk, a (hagymát kivesszük,) fokhagymábòl fûszerpaprika,ès tejfölbõl. Hozzáadjuk a lencsèhez. A karamellizált cukrot kevès vìzzel kiforraljuk, ès hozzáöntjük a fõzelèkhez. Ìzesìtjük mustárral, citrommal, cukorral. A tarjával tálaljuk. BUÈK! ;*)
Elkészitési idő: 3 ò

Hozzávalok

Hozzávalók: Füstölt nyers tarja 0,7 kg, lencse 0,5 kg, egy nagy fej hagyma, 6-8 gerezd fokhagyma, babèrlevèl 4-5 db, egy pohár tejföl, egy citrom, kèt evõkanál cukor karamellizálva, egy evõkanâl fûszerpaprika, mustár egy evõkanál ,(sò csak, ha szüksèges), nèmi zsìradèk a rántáshoz, vìz ha szüksèges.
Read 3103 times

About us

We decided already at the start of our vegetable and fruit store back in 2007 to develop continuously our business according to our customers needs and demands. Nowadays healthy nutrition is gaining on importance, therefore we give special attention to the extra quality of our foods, selected from reliable... next

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek