ValódiÉtekekBoltja

You are here: Home

Korhelyleves

Elkészítés

A káposztát rövidebb szálra vágjuk, mossuk ès feltesszük bõ vìzbe fõzni. A hùst is mellè tesszük aprò kockára vágva. Babèrlevèllel, borssal fûszerezzük, ès hagyjuk kb 1,5 òrát fõni. Ez alatt elkèszìtjük a vèkony rántást;
A zsìradèkbòl, hagymábòl, lisztbõl, fokhagymábòl, kaporbòl, fûszerpaprikábòl. Ebbe keverjük bele a tejfölt, egy kevès vizet ès az egèszet öntsük a leveshez. Jòl kiforraljuk, közben a paprikakrèmet is belekeverjük.
Jò ètvágyat! B.U.È.K.
Elkészitési idő: 

Hozzávalok

Hozzávalók: 0,5 kg savanyù káposzta, 30 dkg füstölt csülök, vagy más füstölt hùs, babèrlevèl 2-3 db, nèmi zsìradèk, liszt egy teáskanálnyi, egy fej hagyma apròra vágva, fèl fej fokhagyma zùzva, 2 dl tejföl, bors, teáskanálnyi fûszerpaprika, friss kapor apròra vágva, kis kanálnyi darált paprikakrèm amitõl pikánsabb lesz.Aki szereti fûszerzheti mèg csomborral is, ( borsikafû) nagyon kellemesen kiemeli az ìzeket.
Read 2529 times

About us

We decided already at the start of our vegetable and fruit store back in 2007 to develop continuously our business according to our customers needs and demands. Nowadays healthy nutrition is gaining on importance, therefore we give special attention to the extra quality of our foods, selected from reliable... next

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek