ValódiÉtekekBoltja

You are here: Home

Bajor káposzta

Additional Info

  • Elkészítés: A szalonnát felkockázzuk, kissè kiolvasztjuk, de nem pirìtjuk. Hozzáadjuk az átöblìtett káposztát, ès a fûszereket. Felengedjük a vìzzel ès pároljuk fedõ alatt. Mikor már majdnem jò, hozzáadjuk a bort, ès kèszre pároljuk. Jò ètvágyat!
  • Elkészítési idő: 1,5 ó
  • Hozzávalók: Egy kg kovászolt, vagy savanyù káposzta, 15 dkg backon szalonna, 3 db babèrlevèl, bors, kèt csipetnyi csombor (borsikfû), kèt dl vìz, egy dl száraz fehèr bor.
Read 2923 times Last modified on Wednesday, 11 June 2014 15:07

About us

We decided already at the start of our vegetable and fruit store back in 2007 to develop continuously our business according to our customers needs and demands. Nowadays healthy nutrition is gaining on importance, therefore we give special attention to the extra quality of our foods, selected from reliable... next

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek