ValódiÉtekekBoltja

You are here: Home

Tanyasi libasült

Elkészítés

A hùsokat jòl besòzzuk, befûszerezzük, a mellet bevágjuk a tetejèn, tepsibe tesszük, mellè rakjuk a hagymákat ès az almát, nèmi vìzzel felöntjük, ès jòl lefòliázzuk. 180 fokon sütjük kb 3 òrát. Mikor a hùs már puha, akkor tegyük a sütõt 220 fokra ès pirìtsuk meg a tetejèt. Ekkor lesz ropogòs a bõre. Kb fèl òra.
Változatos köretekkel tálalhatjuk. Jò ètvágyat!
Elkészitési idő: 3,5 òra

Hozzávalok

Hozzávalók: Libamell egyben (csottal), egy db, kèt db libacomb, kettõ birsalma negyedelve, kettõ vöröshagyma negyedelve, egy fej fokhagyma gerezdre pucolva, sò, bors, friss vagy szárìtott rozmaring. Nèmi vìz.
Köretkènt adhatunk párolt lilakáposztát, hagymás tõrt burgonyával, vagy burgonyapürèvel, bajorkáposztával, knèdlivel,stb.
Read 2847 times

About us

We decided already at the start of our vegetable and fruit store back in 2007 to develop continuously our business according to our customers needs and demands. Nowadays healthy nutrition is gaining on importance, therefore we give special attention to the extra quality of our foods, selected from reliable... next

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek