ValódiÉtekekBoltja

You are here: Home

Sòlet füstölt tarjával fõtt tojással

Elkészítés

A tarját feltesszük fõni, kuktában kb 1 òrát. Nem kuktában 2 òrát fõzzük, vegyük ki a lèbõl. Mikor kihûlt nagyobb kockára daraboljuk. A zsìrt melegìtjük, beletesszük a vágott hagymát, megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a fûszereket, paprikát,paradicsomot,fokhagymát,babot,ès a gerslit majd a tarja fõzõlevèvel felengedjük. Vìzzel pòtoljuk,ha kevès. Kb egy òra fõzès után tegyük hozzá a tarját ès sütõben 200 fokon mèg süssük kb1-1,5 òrát. Ez idõ alatt fõzzünk tojást.
Jò ètvágyat!
Elkészitési idő: Kb 4 ò

Hozzávalok

Hozzávalók: Egy kg vöröshagyma, egy bõ evõkanál zsìr, egy kg tarkabab, egy fej fokhagyma, 0,7 kg füstölt nyers tarja egèszben, bors, pirospaprika, 0,15 dkg gersli(hántolt árpa), egy paprika, egy paradicsom, vìz amennyi ellepi. Sò nem szüksèges, mert a tarjában van bõven. Fõtt tojás 4 db.
Read 2748 times

About us

We decided already at the start of our vegetable and fruit store back in 2007 to develop continuously our business according to our customers needs and demands. Nowadays healthy nutrition is gaining on importance, therefore we give special attention to the extra quality of our foods, selected from reliable... next

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek