ValódiÉtekekBoltja

You are here: Home

Magyaros vendègvárò hidegtál

Elkészítés

Az összes hùskèszìtmènyt,sajtot felszeleteljük. A kenyerekbõl pirìtòst kèszìtünk , vèkonyan kenjük a zsìrral, majd katonákra vágjuk. A salátalevelekkel beborìtjuk a fatálat, vagy tálcát. A maradèk zöldsègeket felszeleteljük kivève a paradicsomot ès ùjhagymát. Minden kenyèrdarabra teszünk egy szelet husit, majd átszùrjuk fogvájòval.A tálra rakosgatjuk a falatkákat ès körè a mèg meglèvõ hozzávalòinkat.
Lehet mellè kìnálni libatöpörtyût is. Jò ètvágyat!
Elkészitési idő: 45 perc

Hozzávalok

Hozzávalók: Mindenbõl 25 dkg; szürkemarha kolbász. ès szalámi, bivaly szalámi, mangalica kolbász ès szalámi, kacsa szalámi, pulyka kolbász, libakolbász, mangalica füstölt szalonna, kecskesajt, füstölt sajt, libazsìr. Továbbá több fèle kenyèr, egy-egy paprika,hegyes erõs,uborka, kápia paprika,lilahagyma, egy csomag ùjhagyma, egy üveg csalamádè,egy fejes saláta, koktèlparadicsom 0,5 kg, fogvájò.
Read 3817 times

About us

We decided already at the start of our vegetable and fruit store back in 2007 to develop continuously our business according to our customers needs and demands. Nowadays healthy nutrition is gaining on importance, therefore we give special attention to the extra quality of our foods, selected from reliable... next

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek