ValódiÉtekekBoltja

You are here: Home

Tarka saláta 1. adag.:143 kcl.

Elkészítés

A sajtot, uborkát kockára, paprikát kicsumázva vékony csíkokra vágjuk. Rá öntjük a salátaolajat, apróra vágott snidlinget vagy medvehagymát apróra vágjuk, sózzuk és fél órát hûtõben állni hagyjuk.Igazi tavaszi fogyókúrás csemege vitaminokban igen gazdag, ès laktatò is.
Elkészitési idő: 40. perc kb.

Hozzávalok

Hozzávalók: 4. személyre:
20 dkg. uborka
20 dkg. zöldpaprika
15. dkg. fokhagymás sajt.
1. csokor snidling vagy medvehagyma.
1. teáskanál salátaolaj sózzuk és fél órát hűtőbe tesszük.
Read 2335 times
More in this category: « Erdei gombapaprikás

About us

We decided already at the start of our vegetable and fruit store back in 2007 to develop continuously our business according to our customers needs and demands. Nowadays healthy nutrition is gaining on importance, therefore we give special attention to the extra quality of our foods, selected from reliable... next

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek