ValódiÉtekekBoltja

You are here: Home

Almás vöröskáposzta.

Elkészítés

1. kg. vöröskáposzta, 1/2 kg, alma, 1. kanál cukor 1. hagyma, 3. evőkanál olaj, só. kömény.
A hagymát apróra vágjuk, forró olajban megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a megvágott, besózott, majd kicsavart, káposztát, meglocsoljuk egy kanálnyi ecettel vagy citromlével, ráhintjük a héjastul megreszelt almát s fedő alatt puhára pároljuk. Közben hozzáadunk egy késhegynyi köménymagot, és ha szükséges, kevés vizet öntünk alá.Táplálóbbá tehetjük, ha előtte 1 - 2 kanál tejfölt adunk hozzá. Így önálló fogásként is fogyaszthatjuk.
Elkészitési idő: 50. perc.

Hozzávalok

Hozzávalók: 1. kg. vöröskáposzta, 1/2 kg. alma egy kanálnyi cukor, 1. hagyma, 3 evőkanál olaj, só, köménymag.
Read 2245 times

About us

We decided already at the start of our vegetable and fruit store back in 2007 to develop continuously our business according to our customers needs and demands. Nowadays healthy nutrition is gaining on importance, therefore we give special attention to the extra quality of our foods, selected from reliable... next

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek