ValódiÉtekekBoltja

You are here: Home

Medvehagyma krémleves

Elkészítés

A vajat megolvasztjuk. Beletesszük a megmosott medvehagymát, kissé fonnyasztjuk. Felengedjük a tejszínnel, és turmixoljuk. Hozzáadjuk a sót borst,forráskor behabarjuk, hozzátesszük az alaplevet, vagy vizet és leveskockát, majd alaposan kiforraljuk.
Azonnal tálaljuk. Igazi friss tavaszi vitaminbomba leves, és nagyon finom!
Elkészitési idő: 20 perc

Hozzávalok

Hozzávalók: 2. csokor medvehagyma, 05. liter tejszín kevés, mokkás kanálnyi keményítő, vagy liszt a habaráshoz, 2 d. liter alaplé, vagy víz és leveskocka, ízlés szerint só, bors.
Tálaláskor pirított rozskenyérkockákat, és reszelt sajtot adunk hozzá.
Read 1993 times Last modified on Friday, 25 April 2014 16:22
More in this category: Ananászos Csirkemell »

About us

We decided already at the start of our vegetable and fruit store back in 2007 to develop continuously our business according to our customers needs and demands. Nowadays healthy nutrition is gaining on importance, therefore we give special attention to the extra quality of our foods, selected from reliable... next

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek