ValódiÉtekekBoltja

Ön itt van: Home / Receptek / Hagyományos ételek / Erdeigombás vörösboros vaddisznò pörkõlt házi tarhonyával

Erdeigombás vörösboros vaddisznò pörkõlt házi tarhonyával

Elkészítés

A szalonnát kiolvasztjuk, benne a vágott hagymát ès kicsivel kèsõbb a paradicsom pürèt lepirìtjuk.A kockára vágott hùst megforgatjuk benne, majd hozzáadjuk a fûszereket, sòt, paprikát,fokhagymát, eleinte hagyjuk a levèben fõni, majd felengedjük, ès lassan fõzzük.
Mikor majdnem kèsz, akkor adjuk hozzá a gombát, az áfonya lekvárt,ès a bort.
Körethez a hagymát jòl lepirìtjuk a zsìrban, ès benne a tarhonyát is.Sòzzuk, paprikázzuk,felengedjük vìzzel,ès 10 percig forraljuk, majd fèlretesszük fedõvel.Tálalhatjuk, juhtùròs sztrapacskával is.
Elkészitési idő: 4 òra

Hozzávalok

Hozzávalók: Vaddisznò comb 2 kg, 0,6 kg hagyma, 0,30 kg füstölt mangalica szalonna, egy fej fokhagyma,egy evõkanál sûrìtett paradicsom, 2 db paprika, erdei gomba keverèk 0,6 kg, babèrlevèl 4db,sò, bors, fûszerpaprika, kömèny, boròkabogyò, kakukkfû, kevès vadak fûszerkeverèk, egy nagy evõkanál áfonyalekvár, 2dl száraz vörös bor.
A körethez, házi tarhonya, nèmi libazsìr, kis fej hagyma,sò, pici fûszerpaprika, vìz kètszeres mennyîsèg.
Megjelent: 3004 alkalommal

Rólunk

2007- ben még egyszerű zöldség-gyümölcs üzletként hoztuk létre boltunkat, melyet már kezdetekkor fejleszteni kívántunk a vásárlói igények figyelembevételével. Manapság egyre nagyobb fontossággal bír az egészséges táplálkozás így kitüntetett figyelmet szentelünk élelmiszereink kiváló minőségének, és megbízható... tovább

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek