ValódiÉtekekBoltja

Ön itt van: Home / Receptek / Hagyományos ételek / Disznòtoros bajor káposztaágyon sûlve

Disznòtoros bajor káposztaágyon sûlve

Elkészítés

A szalonnát kiolvasztjuk,hozzáadjuk a káposztát, a fûszereket, ès 30 percig pároljuk. Ekkor öntjük rá a bort,majd forrás után egy tepsibe halmozzuk. Egyenletesen eloszlatjuk,ès tetejère helyezzük a hurkákat,kolbászokat. Sütõben kb 20 percig sütjük. Ez idõ alatt a burgonyát hèjjában sòs vìzben megfõzzük.
Tálalásnál ügyeljünk, hogy káposztábòl,ès ìzlès szerint burgonyábòl arányosan jusson a disznòtoros mellè.
Jò ètvágyat!
Elkészitési idő: 1 ò

Hozzávalok

Hozzávalók: Hurka májas, vères, sütnivalò kolbász 1-1 pár, kovászolt káposzta egy kg vagy savanyù káposzta.
Babèrlevèl,nèmi fütölt hùsos szalonna,bors,egy dl fehèr száraz bor, nègy nagyobb burgonya, ha szüksèges.
Megjelent: 3102 alkalommal

Rólunk

2007- ben még egyszerű zöldség-gyümölcs üzletként hoztuk létre boltunkat, melyet már kezdetekkor fejleszteni kívántunk a vásárlói igények figyelembevételével. Manapság egyre nagyobb fontossággal bír az egészséges táplálkozás így kitüntetett figyelmet szentelünk élelmiszereink kiváló minőségének, és megbízható... tovább

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek