Ön itt van: Home / Receptek / Hagyományos ételek / Tejszìnes halas makaròni

Tejszìnes halas makaròni

Elkészítés

Az olajon gyorsan megfuttatjuk a zùzott fokhagymát, a darabokra vágott halakat,ès a tonhalat hozzáadjuk ès fûszerezzük. Kissè átforgatjuk nagy lángon majd felengedjük tejszìnnel ès forraljuk 10 percig. A bort beleöntjük ès mèg 2-3 percig fõzzük.Ez alatt a tèszta is kifõ, ès a sajtot is lereszeljük.
A kifõtt tèsztára öntjük a halas ragut, gyors mozdulatokkal összerázzuk, hogy ne essen szèt a halhùs, ès tálaljuk. Tetejère szòrjuk a sajtot. 
Jò ètvágyat!
Elkészitési idő: 25 perc

Hozzávalok

Hozzávalók: Pangazius halfilè egy szelet, tonhal darabok konzerv egy db, lazac 10-15 dkg, egy fej fokhagyma, 0,3 dl tejszìn, fehèrbors, sò, oregánò, kakukkfû, kevèske halak fûszerkeverèk, 1dl száraz fehèr bor, olivaolaj egy kanálnyi, reszelt parmezan sajt 10 dkg.
Kifõzõtt makaròni tèszta, fèl csomagbòl.
Megjelent: 1562 alkalommal

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj a legfrissebb akcióinkról.

Rólunk

2007- ben még egyszerű zöldség-gyümölcs üzletként hoztuk létre boltunkat, melyet már kezdetekkor fejleszteni kívántunk a vásárlói igények figyelembevételével. Manapság egyre nagyobb fontossággal bír az egészséges táplálkozás így kitüntetett figyelmet szentelünk élelmiszereink kiváló minőségének, és megbízható... tovább

Facebook

 

Kosár

 x 
A kosár üres