ValódiÉtekekBoltja

Ön itt van: Home / Receptek / Hagyományos ételek / Ùjèvi lencsefõzelèk sült tarjával

Ùjèvi lencsefõzelèk sült tarjával

Elkészítés

A tarját puhára fõzzük, fèlretesszük. A kihûlt tarját felszeleteljük, megkenjük egy kevès mustárral, fokhagymával, ès megsütjük. Ez idõ alatt a válogatott lencsèt puhára fõzzük a füstölt lèben a babèrlevèllel, citrommal, egèsz hagymával. Rántást kèszìtünk, a (hagymát kivesszük,) fokhagymábòl fûszerpaprika,ès tejfölbõl. Hozzáadjuk a lencsèhez. A karamellizált cukrot kevès vìzzel kiforraljuk, ès hozzáöntjük a fõzelèkhez. Ìzesìtjük mustárral, citrommal, cukorral. A tarjával tálaljuk. BUÈK! ;*)
Elkészitési idő: 3 ò

Hozzávalok

Hozzávalók: Füstölt nyers tarja 0,7 kg, lencse 0,5 kg, egy nagy fej hagyma, 6-8 gerezd fokhagyma, babèrlevèl 4-5 db, egy pohár tejföl, egy citrom, kèt evõkanál cukor karamellizálva, egy evõkanâl fûszerpaprika, mustár egy evõkanál ,(sò csak, ha szüksèges), nèmi zsìradèk a rántáshoz, vìz ha szüksèges.
Megjelent: 3684 alkalommal

Rólunk

2007- ben még egyszerű zöldség-gyümölcs üzletként hoztuk létre boltunkat, melyet már kezdetekkor fejleszteni kívántunk a vásárlói igények figyelembevételével. Manapság egyre nagyobb fontossággal bír az egészséges táplálkozás így kitüntetett figyelmet szentelünk élelmiszereink kiváló minőségének, és megbízható... tovább

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek