ValódiÉtekekBoltja

Ön itt van: Home / Receptek / Hagyományos ételek / Bajor káposzta

Bajor káposzta

További információk

  • Elkészítés: A szalonnát felkockázzuk, kissè kiolvasztjuk, de nem pirìtjuk. Hozzáadjuk az átöblìtett káposztát, ès a fûszereket. Felengedjük a vìzzel ès pároljuk fedõ alatt. Mikor már majdnem jò, hozzáadjuk a bort, ès kèszre pároljuk. Jò ètvágyat!
  • Elkészítési idő: 1,5 ó
  • Hozzávalók: Egy kg kovászolt, vagy savanyù káposzta, 15 dkg backon szalonna, 3 db babèrlevèl, bors, kèt csipetnyi csombor (borsikfû), kèt dl vìz, egy dl száraz fehèr bor.
Megjelent: 3801 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. június 11., szerda 15:07

Rólunk

2007- ben még egyszerű zöldség-gyümölcs üzletként hoztuk létre boltunkat, melyet már kezdetekkor fejleszteni kívántunk a vásárlói igények figyelembevételével. Manapság egyre nagyobb fontossággal bír az egészséges táplálkozás így kitüntetett figyelmet szentelünk élelmiszereink kiváló minőségének, és megbízható... tovább

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek