Ön itt van: Home / Receptek / Hagyományos ételek / Tanyasi libasült

Tanyasi libasült

Elkészítés

A hùsokat jòl besòzzuk, befûszerezzük, a mellet bevágjuk a tetejèn, tepsibe tesszük, mellè rakjuk a hagymákat ès az almát, nèmi vìzzel felöntjük, ès jòl lefòliázzuk. 180 fokon sütjük kb 3 òrát. Mikor a hùs már puha, akkor tegyük a sütõt 220 fokra ès pirìtsuk meg a tetejèt. Ekkor lesz ropogòs a bõre. Kb fèl òra.
Változatos köretekkel tálalhatjuk. Jò ètvágyat!
Elkészitési idő: 3,5 òra

Hozzávalok

Hozzávalók: Libamell egyben (csottal), egy db, kèt db libacomb, kettõ birsalma negyedelve, kettõ vöröshagyma negyedelve, egy fej fokhagyma gerezdre pucolva, sò, bors, friss vagy szárìtott rozmaring. Nèmi vìz.
Köretkènt adhatunk párolt lilakáposztát, hagymás tõrt burgonyával, vagy burgonyapürèvel, bajorkáposztával, knèdlivel,stb.
Megjelent: 1519 alkalommal

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj a legfrissebb akcióinkról.

Rólunk

2007- ben még egyszerű zöldség-gyümölcs üzletként hoztuk létre boltunkat, melyet már kezdetekkor fejleszteni kívántunk a vásárlói igények figyelembevételével. Manapság egyre nagyobb fontossággal bír az egészséges táplálkozás így kitüntetett figyelmet szentelünk élelmiszereink kiváló minőségének, és megbízható... tovább

Facebook

 

Kosár

 x 
A kosár üres