Ön itt van: Home / Receptek / Hagyományos ételek / Vendègvárò halas tál, avagy hal a tálon

Vendègvárò halas tál, avagy hal a tálon

Elkészítés

A lazacszeleteket feltekerjük ròzsára, a halsalátát a tál közepëre borìtjuk. Körülötte helyezzük el a halainkat, májat, kagylòt, citromot ùgy, hogy dekoratìv legyen.
Közben elkèszìtjük a pirìtòsokat is. 
Jò ètvágyat!
Elkészitési idő: 30 perc

Hozzávalok

Hozzávalók: Kèsz szeletelt lazac filè natùr ès ìzesìtett változatai, egy egy csomaggal, vörös kaviár egy doboz, füstõlt makrèla egy csomag, egy üveges olajos kagylò, tõkehalmáj egy doboz, zöldsèges (pl mexikòi ) tonhalsaláta 2 doboz, egy citrom, vagy lime, vaj, ès rozskenyèrbõl pirìtòs.Kìnálhatunk hozzá fìnom fehèr bort is.
Megjelent: 1462 alkalommal

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj a legfrissebb akcióinkról.

Rólunk

2007- ben még egyszerű zöldség-gyümölcs üzletként hoztuk létre boltunkat, melyet már kezdetekkor fejleszteni kívántunk a vásárlói igények figyelembevételével. Manapság egyre nagyobb fontossággal bír az egészséges táplálkozás így kitüntetett figyelmet szentelünk élelmiszereink kiváló minőségének, és megbízható... tovább

Facebook

 

Kosár

 x 
A kosár üres