Nyomtatás

Vendègvárò halas tál, avagy hal a tálon

Elkészítés

A lazacszeleteket feltekerjük ròzsára, a halsalátát a tál közepëre borìtjuk. Körülötte helyezzük el a halainkat, májat, kagylòt, citromot ùgy, hogy dekoratìv legyen.
Közben elkèszìtjük a pirìtòsokat is. 
Jò ètvágyat!
Elkészitési idő: 30 perc

Hozzávalok

Hozzávalók: Kèsz szeletelt lazac filè natùr ès ìzesìtett változatai, egy egy csomaggal, vörös kaviár egy doboz, füstõlt makrèla egy csomag, egy üveges olajos kagylò, tõkehalmáj egy doboz, zöldsèges (pl mexikòi ) tonhalsaláta 2 doboz, egy citrom, vagy lime, vaj, ès rozskenyèrbõl pirìtòs.Kìnálhatunk hozzá fìnom fehèr bort is.
Megjelent: 3738 alkalommal