Ön itt van: Home / Receptek / Hagyományos ételek / Sòlet füstölt tarjával fõtt tojással

Sòlet füstölt tarjával fõtt tojással

Elkészítés

A tarját feltesszük fõni, kuktában kb 1 òrát. Nem kuktában 2 òrát fõzzük, vegyük ki a lèbõl. Mikor kihûlt nagyobb kockára daraboljuk. A zsìrt melegìtjük, beletesszük a vágott hagymát, megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a fûszereket, paprikát,paradicsomot,fokhagymát,babot,ès a gerslit majd a tarja fõzõlevèvel felengedjük. Vìzzel pòtoljuk,ha kevès. Kb egy òra fõzès után tegyük hozzá a tarját ès sütõben 200 fokon mèg süssük kb1-1,5 òrát. Ez idõ alatt fõzzünk tojást.
Jò ètvágyat!
Elkészitési idő: Kb 4 ò

Hozzávalok

Hozzávalók: Egy kg vöröshagyma, egy bõ evõkanál zsìr, egy kg tarkabab, egy fej fokhagyma, 0,7 kg füstölt nyers tarja egèszben, bors, pirospaprika, 0,15 dkg gersli(hántolt árpa), egy paprika, egy paradicsom, vìz amennyi ellepi. Sò nem szüksèges, mert a tarjában van bõven. Fõtt tojás 4 db.
Megjelent: 1361 alkalommal

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj a legfrissebb akcióinkról.

Rólunk

2007- ben még egyszerű zöldség-gyümölcs üzletként hoztuk létre boltunkat, melyet már kezdetekkor fejleszteni kívántunk a vásárlói igények figyelembevételével. Manapság egyre nagyobb fontossággal bír az egészséges táplálkozás így kitüntetett figyelmet szentelünk élelmiszereink kiváló minőségének, és megbízható... tovább

Facebook

 

Kosár

 x 
A kosár üres