ValódiÉtekekBoltja

Ön itt van: Home / Receptek / Hagyományos ételek / Magyaros vendègvárò hidegtál

Magyaros vendègvárò hidegtál

Elkészítés

Az összes hùskèszìtmènyt,sajtot felszeleteljük. A kenyerekbõl pirìtòst kèszìtünk , vèkonyan kenjük a zsìrral, majd katonákra vágjuk. A salátalevelekkel beborìtjuk a fatálat, vagy tálcát. A maradèk zöldsègeket felszeleteljük kivève a paradicsomot ès ùjhagymát. Minden kenyèrdarabra teszünk egy szelet husit, majd átszùrjuk fogvájòval.A tálra rakosgatjuk a falatkákat ès körè a mèg meglèvõ hozzávalòinkat.
Lehet mellè kìnálni libatöpörtyût is. Jò ètvágyat!
Elkészitési idő: 45 perc

Hozzávalok

Hozzávalók: Mindenbõl 25 dkg; szürkemarha kolbász. ès szalámi, bivaly szalámi, mangalica kolbász ès szalámi, kacsa szalámi, pulyka kolbász, libakolbász, mangalica füstölt szalonna, kecskesajt, füstölt sajt, libazsìr. Továbbá több fèle kenyèr, egy-egy paprika,hegyes erõs,uborka, kápia paprika,lilahagyma, egy csomag ùjhagyma, egy üveg csalamádè,egy fejes saláta, koktèlparadicsom 0,5 kg, fogvájò.
Megjelent: 1901 alkalommal

Rólunk

2007- ben még egyszerű zöldség-gyümölcs üzletként hoztuk létre boltunkat, melyet már kezdetekkor fejleszteni kívántunk a vásárlói igények figyelembevételével. Manapság egyre nagyobb fontossággal bír az egészséges táplálkozás így kitüntetett figyelmet szentelünk élelmiszereink kiváló minőségének, és megbízható... tovább

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek