ValódiÉtekekBoltja

Ön itt van: Home / Receptek / Gluténmentes ételek / Spenòtos penne

Spenòtos penne

Elkészítés

A frissen mosott spenòtleveleket, bö forrásban lèvõ sòs vìzbe tesszük,5 perc elteltèvel leszûrjük. A tèsztát közben kifõzzük. A kifõtt spenòtot durvára vágjuk. Kiolvasztjuk a szalonnát, a töpörtyût fèlre tesszük.A megmaradt zsìron megfuttatjuk a zùzott fokhagymát, hozzáadjuk a spenòtot, sòzzuk,borsozzuk, felengedjük a tejszìnbe kevert kemènyìtõvel ès alaposan kiforraljuk. Bele keverjük a juhtùròt. Az egèszet összekeverjük a tèsztával, tepsibe öntjük, megszòrjuk a töpörtyûvel, sajttal ès sütjük.
Elkészitési idő: 30 perc

Hozzávalok

Hozzávalók: Spenòt 0,5kg, egy fej fokhagyma, sò, bors, juhtùrò 0,15 kg, hùsos füstõlt szalonna 0,15kg, glutèn mentes penne tèszta, kukorica kemènyìtõ egy kávès kanálnyi, tejszìn 0,3 l, reszelt parmezan sajt.
Megjelent: 3016 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. április 25., péntek 16:20

Rólunk

2007- ben még egyszerű zöldség-gyümölcs üzletként hoztuk létre boltunkat, melyet már kezdetekkor fejleszteni kívántunk a vásárlói igények figyelembevételével. Manapság egyre nagyobb fontossággal bír az egészséges táplálkozás így kitüntetett figyelmet szentelünk élelmiszereink kiváló minőségének, és megbízható... tovább

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek