Elkészítés
A megmosott kelbimbòkat kevès vìzben, sòval, ìzesìtõvel fèlig megpároljuk. Ez alatt,a burgonyákat sòs vìzben hèjjában megfõzzük. A kelbimbòkat leszûrjük, bepanìrozzuk, ès bõ zsìradèkban szèp pirosra sütjük. A burgonyát felkarikázzuk, aranybarnára sütjük, majd meghìntjük bármilyen fûszersòval.Tálaláskor adjuk mellè a joghurtos fokhagymás öntetet. Jò ètvágyat!
Elkészitési idő: 35 perc
Hozzávalok
Hozzávalók: 0,5 kg kelbimbò, sò, kevès ètelìzesìtõ, lisztfèle, tojás, morzsa, zsìradèk a sütèshez.Körethez, fûzseres burgonya karikák,4 nagy burgonyábòl.
Joghurtos fokhagymás öntet.