ValódiÉtekekBoltja

Ön itt van: Home / Receptek / Hagyományos ételek / Medvehagyma krémleves

Medvehagyma krémleves

Elkészítés

A vajat megolvasztjuk. Beletesszük a megmosott medvehagymát, kissé fonnyasztjuk. Felengedjük a tejszínnel, és turmixoljuk. Hozzáadjuk a sót borst,forráskor behabarjuk, hozzátesszük az alaplevet, vagy vizet és leveskockát, majd alaposan kiforraljuk.
Azonnal tálaljuk. Igazi friss tavaszi vitaminbomba leves, és nagyon finom!
Elkészitési idő: 20 perc

Hozzávalok

Hozzávalók: 2. csokor medvehagyma, 05. liter tejszín kevés, mokkás kanálnyi keményítő, vagy liszt a habaráshoz, 2 d. liter alaplé, vagy víz és leveskocka, ízlés szerint só, bors.
Tálaláskor pirított rozskenyérkockákat, és reszelt sajtot adunk hozzá.
Megjelent: 1697 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. április 25., péntek 16:22
Tovább a kategóriában: Ananászos Csirkemell »

Rólunk

2007- ben még egyszerű zöldség-gyümölcs üzletként hoztuk létre boltunkat, melyet már kezdetekkor fejleszteni kívántunk a vásárlói igények figyelembevételével. Manapság egyre nagyobb fontossággal bír az egészséges táplálkozás így kitüntetett figyelmet szentelünk élelmiszereink kiváló minőségének, és megbízható... tovább

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek