ValódiÉtekekBoltja

You are here: Home

Tejszìnes halas makaròni

Elkészítés

Az olajon gyorsan megfuttatjuk a zùzott fokhagymát, a darabokra vágott halakat,ès a tonhalat hozzáadjuk ès fûszerezzük. Kissè átforgatjuk nagy lángon majd felengedjük tejszìnnel ès forraljuk 10 percig. A bort beleöntjük ès mèg 2-3 percig fõzzük.Ez alatt a tèszta is kifõ, ès a sajtot is lereszeljük.
A kifõtt tèsztára öntjük a halas ragut, gyors mozdulatokkal összerázzuk, hogy ne essen szèt a halhùs, ès tálaljuk. Tetejère szòrjuk a sajtot. 
Jò ètvágyat!
Elkészitési idő: 25 perc

Hozzávalok

Hozzávalók: Pangazius halfilè egy szelet, tonhal darabok konzerv egy db, lazac 10-15 dkg, egy fej fokhagyma, 0,3 dl tejszìn, fehèrbors, sò, oregánò, kakukkfû, kevèske halak fûszerkeverèk, 1dl száraz fehèr bor, olivaolaj egy kanálnyi, reszelt parmezan sajt 10 dkg.
Kifõzõtt makaròni tèszta, fèl csomagbòl.
Read 3620 times

About us

We decided already at the start of our vegetable and fruit store back in 2007 to develop continuously our business according to our customers needs and demands. Nowadays healthy nutrition is gaining on importance, therefore we give special attention to the extra quality of our foods, selected from reliable... next

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek