ValódiÉtekekBoltja

You are here: Home

Spenòtos penne

Elkészítés

A frissen mosott spenòtleveleket, bö forrásban lèvõ sòs vìzbe tesszük,5 perc elteltèvel leszûrjük. A tèsztát közben kifõzzük. A kifõtt spenòtot durvára vágjuk. Kiolvasztjuk a szalonnát, a töpörtyût fèlre tesszük.A megmaradt zsìron megfuttatjuk a zùzott fokhagymát, hozzáadjuk a spenòtot, sòzzuk,borsozzuk, felengedjük a tejszìnbe kevert kemènyìtõvel ès alaposan kiforraljuk. Bele keverjük a juhtùròt. Az egèszet összekeverjük a tèsztával, tepsibe öntjük, megszòrjuk a töpörtyûvel, sajttal ès sütjük.
Elkészitési idő: 30 perc

Hozzávalok

Hozzávalók: Spenòt 0,5kg, egy fej fokhagyma, sò, bors, juhtùrò 0,15 kg, hùsos füstõlt szalonna 0,15kg, glutèn mentes penne tèszta, kukorica kemènyìtõ egy kávès kanálnyi, tejszìn 0,3 l, reszelt parmezan sajt.
Read 3011 times Last modified on Friday, 25 April 2014 16:20

About us

We decided already at the start of our vegetable and fruit store back in 2007 to develop continuously our business according to our customers needs and demands. Nowadays healthy nutrition is gaining on importance, therefore we give special attention to the extra quality of our foods, selected from reliable... next

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek