ValódiÉtekekBoltja

Ön itt van: Home / Receptek / Hagyományos ételek / Kemencès tùròs csusza

Kemencès tùròs csusza

Elkészítés

A szalonnát felkockáccuk, zsìrjára pirìtjuk . A tèsztát sòs vìzben kifõzzük. A tùròt, tejföl háromnegyedèt, ès a kisült töpörtyût, nèmi zsìrral, összekeverjük.
A kifõtt tèsztával jòl elvegyìtjük a tùròs alapot, majd tûzállò edènybe halmozzuk. Kemencèbe, vagy elõmelegìtett sütõben, kb 220 fokon aranysárgára sütjük. Maradèk tejfölt a tálalásnál tesszük a tetejère.
Jò ètvágyat!
Elkészitési idő: 45 perc

Hozzávalok

Hozzávalók: 0,5 kg házi tùrò, egy nagy poharas tejföl, 0,25 kg füstölt szalonna, 0,25kg házi csusza tèszta, sò, vìz.
Megjelent: 4076 alkalommal

Rólunk

2007- ben még egyszerű zöldség-gyümölcs üzletként hoztuk létre boltunkat, melyet már kezdetekkor fejleszteni kívántunk a vásárlói igények figyelembevételével. Manapság egyre nagyobb fontossággal bír az egészséges táplálkozás így kitüntetett figyelmet szentelünk élelmiszereink kiváló minőségének, és megbízható... tovább

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek