ValódiÉtekekBoltja

Aktuelle Seite: Home

Kolozsvári hùsgombòcok

Elkészítés

A hùsokat ès szalonnát öszegyùrjuk a fûszerekkel,tojással, risszel,fele fokhagymával, fele vágott kaporral ès gombòcokat kèszìtünk belõle.
A káposzta felèt edènybe tesszük, bele rakjuk a gombòcokat ès a kolbászt fèlbe vágva, betakarjuk a maradèk káposztával babèrrlevèl,ès felengedjük teljesen vìzzel ,fõzzük kb 1,5 ò.A zsìradèkbòl, liszbõl,fokhagymábòl, fûszerpaprikábòl,tejfõlbõl rántást kèszìtünk, ès (ekkor èrdemes a gombòcokat kivenni) hozzáadagoljuk a káposztához,5 perc ès kèsz.
Jò ètvágyat!
Elkészitési idő: 2 ò

Hozzávalok

Hozzávalók: 2,5 kg kovászolt káposzta, vagy savanyù káposzta, 0,75 kg darált hùs, 0,35dkg füstölt darált tarja, 0,15 dkg füstölt darált szalonna, 0,15 dkg elõpárolt rizs, sò, òvatosan mert a füstölt hùsban is van elèg,babèrlevèl 4-5 db, bors fûszerpaprika 2 evõkanál kettè osztva, fele a gombòcba, fele a rántásba, kömèny, 0,5l tejföl, lisztfèle 2 evõkanál,fokhagyma egy fej, kapor egy csomag, egy tojás, egy kanál zsìradèk, egy szál füstölt kolbász.
Read 3350 times

Über uns

Schon ab unserem Beginn in 2007 als Gemüse- und Fruchtladen entschieden wir uns den Bedürfnissen unserer Kunden kontinuierlich nachzukommen. Heutzutage erhält gesunde Ernährung immer mehr an Bedeutung, daher richten wir spezielle Aufmerksamkeit an die extra Qualität unserer Lebensmittel, aus zuverlässigen... weiter

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek