ValódiÉtekekBoltja

You are here: Home / Felhasználási Feltételek

Felhasználási Feltételek

 

Cégszerű elnevezés: Lehoczky and Coopers Kft. Cég rövidített elnevezése: L&C Kft. Kapcsolattartó: Lehoczky Veronika Cím: 2011 Budakalász, József Attila utca 53. E-Mail: info (kukac) valodietkekboltja.hu Telefon: +36/30-460-69-05 Adószám: 10889651-1-13 Cégjegyzékszám: 13-09-08-85-72 Kibocsátó szervezet: Igazságügyi és Rendészeti Minisztériu, a továbbiakban Szolgáltató 

A weboldal bármilyen jellegű használata esetén az itt közzétett Felhasználási Feltételek érvényesek a weboldalt látogatók részére ami magával vonja az alábbi Felhasználási Feltételek elfogadását. 

A Szolgáltató reméli, hogy sok hasznos információ található a weboldalon, de az olvasóknak mindig szem előtt kell tartaniuk, hogy ezek nem helyettesíthetik a szakember által elvégzett munkát. Az olvasó felelőssége az is, hogy megfelelően értelmezze az információkat. Ezekért az információkért, mint ahogyan bármilyen más – akár a Szolgáltatótól, akár mástól származó – az internetes weboldalon megjelenő információnak a felhasználásából eredő esetleges károkért vagy hátrányokért semmiféle felelősséget nem vállal a Szolgáltató. 

Az oldalon megjelenő valamennyi reklám után (mely más cég vagy személy szolgáltatását képviseli) szintén nem vállal felelősséget a Szolgáltató. 

A weboldalon található valamennyi leírt, vagy kimondott stb. információra érvényesek jelen feltételek. Aki a weboldalt meglátogatja, az ráutaló magatartásával automatikusan elfogadja az összes itt leírt feltételt, melyek időről időre megváltozhatnak. Bármelyik internetes oldal aljáról elérhetőek a Felhasználási Feltételek. A Szolgáltató a leírtak ismeretét természetesnek veszi, elvolvasásuk elmulasztása nem képezheti semmilyen hivatkozás alapját. Az oldalon megjelenő népszerűen használt fogalmakat (például website, weboldal, link, honlap, e-mail stb.) külön nem magyarázza el, mivel ezeket a magyar internetes szaknyelv részeinek tekinti, és természetesnek tartja, hogy az ilyen kifejezések jelentésének ismeretét ismeri az olvasó, hiszen az internet használatához alapvetően szükséges fogalmakról van szó. Aki elhagyja a honlap bármelyik oldalát és más internetes honlapra kerül, akkor ott más feltételek a mérvadóak. 

Receptek másolása, elhelyezése

A weboldal linkjeit bárki elhelyezheti weboldalán korlátlanul, továbbküldheti ismerőseinek. Ha felhasználásra kerülnek a weboldalon szereplő gondolatok, a Szolgáltató kéri a forráshoz minimálisan ezt feltüntetni: „http://www.valodietkekboltja.hu/”. Az oldalakon látható adatok elképzelhető, hogy nem érvényesek más országokban. Elképzelhető, hogy egyes helyeken tiltják a felhasználásukat, illetve az elolvasásukat. Szolgáltató nem vállalja a felelősséget azokért az esetekért sem, amikor valaki olyan helyről éri el a weboldalt, és úgy használja fel az itt talált információkat ahol, és ahogyan azt a helyi törvények tiltják. Abban az esetben, ha valaki meglátogatja a weboldalt, úgy tekinthető, hogy a leírtakat tudomásul vette. E tekintetben nincs semmilyen különbség regisztrált és nem regisztrált Felhasználók között. Szolgáltató továbbá fenntartja a jogot, hogy a leírtakat szabadon megváltoztassa. Nem vállal felelősséget az oldalon megjelent információkra, illetve bármilyen az oldalak látogatásából eredő egyéb káresetre vonatkozóan. Továbbá – bár igyekszik mindent megtenni a zavartalan felhasználás érdekében –, nem garantálja, hogy a weboldal használata mindig hibamentes lesz, és nem vállal semmilyen felelősséget arra az esetre, ha a látogató számítógépes rendszere vagy egyéb tulajdona vírus okozta fertőzésből származó veszteséget szenved, a weboldal használata során.   

Jogorvoslat 

Felhasználó panaszával is megkeresheti Szolgáltatót a jelen Szabályzatban található elérhetőségen, aki 30 napon belül válaszol erre. És ugyanezen a címen Felhasználó jelezheti kifogását, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről. Ha panasz esetén a válasszal a Felhasználó nem ért egyet akkor a területileg illetékes szakhatóságot érdemes felkeresnie: az ügytől függően Fogyasztóvédelmi FelügyelőségBudakalász Város ÖnkormányzataPest Megyei KormányhivatalKözigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi HivatalaNemzeti Adó és Vámhivatal és Békéltető Testület

About us

We decided already at the start of our vegetable and fruit store back in 2007 to develop continuously our business according to our customers needs and demands. Nowadays healthy nutrition is gaining on importance, therefore we give special attention to the extra quality of our foods, selected from reliable... next

 

 

  Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk, de a beállításuk módosítható. 
További infó: Adatkezelési tájékoztató (cookie szabályzat) és Felhasználási feltételek